En personlig hotellopplevelse

Boutiquehotellet har 30 små, personlige hotellrom med utsikt mot havna i Henningsvær, brygga eller den majestetiske Vågåkallen. Rommene utstråler en enkel og sjarmerende stil som harmonerer perfekt med atmosfæren i vårt sjarmerende fiskevær. I tillegg til dette kan vi skryte av å tilby kvalitetssenger fra Wonderland, deilige dundyner, en praktisk Nespresso-maskin og den eksklusive såpeserien fra Molton Brown.

Kvaliteter

  • Kvalitetssenger
  • Dundyner
  • Nespressomaskin
  • Molton Brown såpeserie
  • Minibar tilbud

Frokost alle dager fra 07.30 til 10.00

Rom med sjøutsikt

Rommet har utsikt mot havnen. Behagelige farger og tregulv. Dusj og gratis Wifi. Frokost er alltid inkludert i prisen. Utsikt mot havn, sjø. Ikke mulig med hund. Hvis du reiser med hund, vennligst bestill et standardrom.

Koselig lite hotellrom med tykke, deilige dundyner

Hotellrom med landsbyutsikt

Rommet har utsikt mot fjell og landsby havnen. Behagelige farger og tregulv. Dusj og gratis Wifi. Frokost er alltid inkludert i prisen. Utsikt mot Henningsvær.
Vi kan dessverre ikke ta imot hund på dette rommet. Hvis du reiser med hund, vennligst bestill et standardrom.

Standard hotellrom

Disse hotellrommene er mellom 14 – 18 kvm. De små sjarmerende rommene har behagelige farger og tregulv. Bad med dusj. Frokost inkludert i prisen.

På disse rommene er det mulig å ta med hund, med et kjæledyrtillegg på kr 400. Kontakt oss i forkant hvis du tar med hund så vi kan forberede litt.

Koselig lite hotellrom med tykke, deilige dundyner